Αποκάλυψη: Έστησε μονοπώλιο Self Tests το κύκλωμα ΕΟΦ – Μαξίμου με εταιρείες φαντάσματα (Βίντεο). ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Swiss Med

 



ΑΛΦΕΙΟΣ: ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΕΙ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ…

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

………………………………………………..

Αποκάλυψη: Έστησε μονοπώλιο Self Tests το κύκλωμα ΕΟΦ – Μαξίμου με εταιρίες φαντάσματα (Βίντεο) netakias

Σε εγκληματική οργάνωση που έχει στήσει μονοπώλιο στην Ελληνική Αγορά παραπέμπει η αποκάλυψη που έκανε ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Εκτός λοιπόν από τον περίεργο διαγωνισμό με διάρκεια μόλις 3 ημερών, εκ των οποίων μόνο 1 εργάσιμης, για 10.000.000 self test, εκτός από το σκάνδαλο μετά την αποκάλυψη ότι ανάμεσα στις εταιρίες που κέρδισαν την δουλειά, μια έχει δηλώσει διεύθυνση ένα «τσαντίρι» σε πολυκατοικία (2), άλλες έχουν σχέσεις με το ίδιο πρόσωπο (1) , σήμερα ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης, αποκάλυψε ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποίησε το ΕΟΦ, ώστε να δημιουργήσει μονοπώλιο στην αγορά των Self Test απαγορεύοντας την εισαγωγή των εγκεκριμένων τέστ για ιδιωτική διάθεση στα Φαρμακεία.

Δηλαδή αν και ο διαγωνισμός ήταν συγκεκριμένα για τις παρτίδες που θα διανέμονται δωρεάν στους πολίτες (αγορασμένα βέβαια με τους φόρους των πολιτών) ο ΕΟΦ απαγορεύει την εισαγωγή τεστ από ιδιωτικές εταιρίες για κάθε άλλη χρήση κάτι που εκτός από παράνομο ως προς τους νόμους περί μονοπωλίων, είναι και ύποπτο, καθώς για άγνωστο λόγο το Μέγαρο Μαξίμου ή κάποιος κοντά στον Πρωθυπουργό, παρεμβαίνει στην ελεύθερη αγορά, προς όφελος συγκεκριμένων προϊόντων.





Σε τεράστιο σκάνδαλο με μίζες εξελίσσεται η υπόθεση Self Test 🧪🧪🧪🧪 – Πρόσωπο μέσα από το Μαξίμου δείχνουν οι αποκαλύψεις

  • Οι εταιρίες που μπήκαν στον διαγωνισμό φαίνεται να είχαν εσωτερική πληροφόρηση;
  • Οι εταιρίες με τι πλάτες μπήκαν σε διαγωνισμό χωρίς κεφάλαια, που ολόκληρη Roche αδυνατούσε να καλύψει;
  • Ποιος είναι ο άνθρωπος μέσα στο Μαξίμου που κινεί τα νήματα;
  • Ποιος θα είναι ο τελικός κερδισμένος της υπόθεσης;
  • Οι εταιρίες έχουν σχέσεις με οφσορ και φορολογικούς παραδείσους;

Σε τεράστιο σκάνδαλο με μίζες εξελίσσεται η υπόθεση Self Test – Πρόσωπο μέσα από το Μαξίμου δείχνουν οι αποκαλύψεις – Εταιρίες φαντάσματα – Ανύπαρκτα Κεφάλαια netakias

………………………………………………..

Η φιλία με Καρυπίδη και οι συμπτώσεις της άγνωστης Swiss Med των 10 εκατομμυρίων self test

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/827298_i-filia-me-karypidi-kai-oi-symptoseis-tis-agnostis-swiss-med-ton-10




…Tριάντα μία εταιρείες υπέβαλαν προσφορές στον fast-track ανοιχτό, μειοδοτικό διαγωνισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την προμήθεια 10 εκατ. self tests. Όπως έγινε γνωστό, οι εταιρείες που κέρδισαν τον διαγωνισμό ήταν οι: Ξενοφών Γερμανός (2,5 εκατ. τεστ), Αnats (1 εκατ. τεστ), Swiss Med (3 εκατ. τεστ), Marvifarm (1 εκατ. τεστ) και η πολυεθνική Roche (1,9 εκατ. τεστ).

Οι τιμές προσφορών κυμαίνονταν από 2,29 ευρώ μέχρι 4 ευρώ ανά τεμάχιο. Από τις παραπάνω εταιρείες μόνο η Roche είναι παραγωγός και έχει το δικό της τεστ, ενώ όλες οι άλλες είναι απλώς διανομείς. Αυτό π.χ. για τη Swiss Med μεταφράζεται σε έσοδα περί τα 10 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για εταιρείες που κατά τεκμήριο δεν σχετίζονται με τον χώρο των ιατροδιαγνωστικών (εκτός από την Anats) ενώ η μία εξ αυτών (Swissmed) συστάθηκε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο με αρχικό κεφάλαιο 30.000 ευρώ.

Η ίδια εταιρεία κέρδισε παραδόξως και τον πρόσφατο διαγωνισμό του ΕΟΔΥ για τα 3 εκατ. τεστ (έχει παγώσει λόγω προσφυγών) και είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή σύμβασης με το Δημόσιο ύψους 10 εκατ. ευρώ. Ευλόγως δημιουργείται το ερώτημα πώς ακριβώς θα βρεθεί το κεφάλαιο για να υποστηριχθεί μια τέτοια επένδυση. Η ιστοσελίδα της, πάντως, στο διαδίκτυο είναι ακόμα… υπό κατασκευή.

Η έναρξη της εταιρείας Swissmed έγινε στο όνομα συγγενούς (πρώτου βαθμού) επιχειρηματία ο οποίος στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις για σοβαρά οικονομικά εγκλήματα. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τις άλλες τρεις εταιρείες-αναδόχους στον διαγωνισμό αλλά και με τον επιχειρηματία Θόδωρο Καρυπίδη, πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης.

Ο διαγωνισμός για τα self tests της Πολιτικής Προστασίας ήταν ο πρώτος που η εταιρεία Amani Swiss, ουσιαστικών συμφερόντων Καρυπίδη, δεν κατέθεσε φάκελο υποψηφιότητας.

Αντί όμως για την Amani Swiss, εμφανίστηκε εσχάτως μια άλλη εταιρεία «ελβετικής έμπνευσης», η Swiss Med. Κατά διαβολική σύμπτωση το προϊόν (τεστ) Joysbio ήταν αυτό που είχε προσφέρει η Amani Swiss στον διαγωνισμό της Περιφέρειας Αττικής με τα υπερκοστολογημένα rapid tests (σε τιμή πάνω από 9 ευρώ, ενώ τώρα προσφέρεται από 2,29 μέχρι 4).

Σημειώνεται πως, εκτός από τη Roche, οι τέσσερις ανάδοχοι του τελευταίου διαγωνισμού είχαν κατέβει και στους προηγούμενους διαγωνισμούς, καταθέτοντας κλιμακωτές προσφορές ως προς τις τιμές, για το ίδιο προϊόν, που όμως τις προηγούμενες φορές ήταν το επίσης κινέζικο «WondFo».

Στον τωρινό διαγωνισμό της Πολιτικής Προστασίας για τα self tests, όλες μαζί, πάλι κατά διαβολική σύμπτωση, άλλαξαν το προϊόν και πρόσφεραν το «Joysbio», αυτό δηλαδή που προμηθευόταν ο Θ. Καρυπίδης, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκη. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως μία από τις συγκεκριμένες τέσσερις αναδόχους έχει αποκλειστεί από τα τραπεζικά ιδρύματα και άλλους φορείς ως ύποπτη εταιρεία, με την οποία δεν πρέπει να γίνονται συναλλαγές.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Εφ.Συν.», πριν από τον διαγωνισμό είχαν διαρρεύσει φήμες από το περιβάλλον γνωστού λοιμωξιολόγου (δεν είναι μέλος της τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης) ότι μόνο δύο προϊόντα θα γίνουν δεκτά, το κινεζικό Joysbsio και αυτό της Roche. Όπως τελικά και έγινε.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως καμία (πλην της Roche) από τις προαναφερθείσες εταιρείες όπως και η Armani Swiss δεν διαθέτει την κεφαλαιακή επάρκεια για τέτοιου είδους έργα. Η Roche δήλωσε αδυναμία να καλύψει πλήρως την ποσότητα των 10 εκατ. τεστ, κάνοντας προσφορά μόνο για 1,9 εκατ. Υπενθυμίζουμε πως η κυβέρνηση κάνει λόγο για 40 εκατ. τεστ τον μήνα! Προς το παρόν ούτε η ρευστότητα των νεοφυών επιχειρηματιών υπάρχει ούτε το εμπόρευμα!



Swiss Med: Από τη Μύκονο στα self-test – Πως μια εταιρεία επτά μηνών κέρδισε δύο αναθέσεις

https://left.gr/news/swiss-med-apo-ti-mykono-sta-self-test-pos-mia-etaireia-epta-minon-kerdise-dyo-anatheseis

Πώς μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από επτά μήνες από άτομα που δεν είχαν προηγούμενη σχέση με τον χώρο κατάφερε να κερδίσει δύο αναθέσεις, μία από τον ΕΟΔΥ και μία από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για την προμήθεια συνολικά 6 εκατ. κιτ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού;

Η SWISS MED είναι μία νέα εταιρεία στον χώρο. Ιδρύθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αθήνα με κεφάλαιο €30.000. Πέρα από τρεις μικρές συμβάσεις που έχει υπογράψει από την αρχή του έτους με δύο νοσοκομεία της περιφέρειας για την προμήθεια χειρουργικών γαντιών και μέσων ατομικής προστασίας, που αθροιστικά δεν ξεπερνούν τα €29.000, δεν φαίνεται να έχει εμπειρία σε μεγάλους διαγωνισμούς.

Πάντως, στον διαγωνισμό-εξπρές της ΓΓΠΠ με προθεσμία μόλις τεσσάρων ημερών (μετρώντας και την αργία της 25ης Μαρτίου), σε σύνολο πέντε αναδόχων που ανέλαβαν αθροιστικά την προμήθεια 10.000.000 self test, η Swiss Med κατάφερε να προσφέρει συγκριτικά τη μεγαλύτερη ποσότητα, με ασφυκτική προθεσμία παράδοσης το αργότερο επτά ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης, ξεπερνώντας ακόμη και γνωστές εταιρείες του χώρου όπως η ROCHE DIAGNOSTICS, η οποία προσέφερε 1,9 εκατ. τεμάχια. Πλην της ROCHE, η SWISS MED και άλλες τρεις προσέφεραν self test της ίδιας κατασκευάστριας εταιρείας, της κινεζικής JOYSBIO, με σημαντικές αποκλίσεις στις τιμές – από τα €2,29 της εταιρείας ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ για 2,5 εκατομμύρια τεμάχια, μέχρι ένα ευρώ παραπάνω (€3,36) που προσέφερε η SWISS MED για 3 εκατομμύρια κιτ. … ]

Ο Δημήτρης Πιπερίδης (αριστερά) εκ των συνιδρυτών της Swiss Med μαζί με τον Τάσο Μαυρομιχελάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας στα γραφεία της ΓΓΓΠ.

Οι τρεις ιδρυτές και τα καφέ-μπαρ σε Κολωνάκι και Μύκονο
H SWISS MED έχει τρεις εταίρους οι οποίοι δεν φαίνεται να έχουν «πολυετή πείρα στον κλάδο της υγείας», όπως διαβάζουμε στο site της. Το 15% της εταιρείας κατέχει η Ελένη Ιωάννα Καλλία, η οποία μαζί με συγγενικό της πρόσωπο διατηρεί από τον Απρίλιο του 2019 φαρμακείο στον Χολαργό (με καθαρό τζίρο €228.620) και είχε συμμετάσχει με ποσοστό 50% σε εταιρεία που τέθηκε σε λύση και εκκαθάριση στα τέλη του 2017 με κύρια δραστηριότητα τις υπηρεσίες παροχής γευμάτων και ποτών από σνακ μπαρ, με παροχή σερβιρίσματος. Το υπόλοιπο 85% της SWISS MED μοιράζεται σε δύο αδέρφια, τον Δημήτρη Πιπερίδη και την Ελένη Πιπερίδου (45% και 40% αντίστοιχα).Μαζί με την αδερφή τους Γεωργία Πιπερίδου κατέχουν αθροιστικά το 49,8% (από 16,6% έκαστος) στην ετερόρρυθμη εταιρεία GIALOS POWER TEAM, η οποία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 με κεφάλαιο €20.000 που καταβλήθηκε από κοινού με άλλους εταίρους. Έχει έδρα στην οδό Ομήρου 62 στο Κολωνάκι και σκοπό τη δημιουργία, λειτουργία και εκμετάλλευση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η εταιρεία έχει υπό την ομπρέλα της σειρά πολυτελών εστιατορίων και καφέΝice n Easy Group σε Αθήνα και Μύκονο, όπως το Nice n Easy. Ο Δημήτρης Πιπερίδης δραστηριοποιείται από πιο παλιά στον ίδιο χώρο. Τον Οκτώβριο του 2015 απέκτησε ποσοστό (το οποίο το 2016 αύξησε στο 70%) στην T-S-F IKE, με έδρα την Τσακάλωφ 2 (εκεί όπου βρίσκεται σήμερα το all-day Μεσογειακό bistro ZingleeNice n Easy Brands – Zinglee – πρώην Pepe Aperitivo) με σκοπό επίσης την ίδρυση, εκμετάλλευση και λειτουργία επιχειρήσεων όπως εστιατόρια, καφέ, μπαρ και παντός είδους χώροι ψυχαγωγίας.

Χρέη εκατομμυρίων σε εφορία

Ο πατέρας του Δημήτρη Πιπερίδη, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ίδιος στα social media αλλά και βίντεο που τον δείχνει να ανοίγει την πόρτα του «αφεντικού», φαίνεται να έχει ενεργό (άτυπο) ρόλο στην SWISS MED, στην οποία έχουν ανατεθεί προμήθειες self και rapid test άνω των €20 εκατομμυρίων.

Ο Παύλος Πιπερίδης γεννήθηκε το 1958 στο Καζακστάν και μαζί με τον κατά έναν χρόνο μικρότερο αδερφό του Χριστόφορο, στο παρελθόν έχουν ιδρύσει δύο εταιρείες περιορισμένης ευθύνης: την PIPER (2003) και τη ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ (2004). Παρότι ενεργές έως σήμερα, δεν έχουν ακόμη απογραφεί ως οφείλουν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο – και στο Εθνικό Τυπογραφείο το μόνο που βρήκαμε ήταν τα ΦΕΚ της σύστασής τους. Σκοπός και των δύο είναι η «ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση επιχειρήσεων με δραστηριότητα την παρασκευή και εμπορία ειδών εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων, αναψυκτήριων, κοσμικών κέντρων ψυχαγωγίας, καφετεριών και μπαρ καθώς και η παροχή υπηρεσιών των ανωτέρω προϊόντων».

Σύμφωνα με το inside story, ο Παύλος Πιπερίδης –παρότι όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες του στα social media ζει πολυτελή βίο– έχει κριθεί «πτωχός» με απόφαση πρωτοδικείου. Ταυτόχρονα φυσικό πρόσωπο με το ίδιο ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο εμφανίζεται στις λίστες μεγαλοοφειλετών.

Ταυτόχρονα το νομικό πρόσωπο «ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ», με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από την ΑΑΔΕ (επικαιροποίηση 04/12/2019 Δημοσιοποίηση οφειλετών με χρέη άνω των 150.000€ – Νομικά πρόσωπα) οφείλει στο Δημόσιο περισσότερα από €5,3 εκατομμύρια.

……………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.



Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΕ ΜΠΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟΦΑΣΗ 5077/2019 ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ

Κ.Ι.Σ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) -ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ